San & Ellu

Na een aantal jaren van een aparte blog (www.mienmasjien.blogspot.com) met begeleidende aparte website die inmiddels is opgeheven, is dit alles in één. Onze website met de naam “De ontdekking van …….”

Ja, van wat eigenlijk? Of van wat niet? Dus tref je hier allerlei berichten aan. Berichten over het leven in het algemeen en reizen met een tandem in het bijzonder.

Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

5 jaar Sandra en Ellen

5 jaar Sandra en Ellen (8-01-2012 – 8-01-2017)

De leegte zonder jullie
Is met geen pen te beschrijven
De leegte zonder jullie
Zal altijd bij ons blijven
Maar vele fijne herinneringen
Verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden
Maar altijd in ons hart

Afscheid

Gisteren zijn Ellen en Sandra eindelijk in Nederland aangekomen. Ondanks het enorme verdriet, zijn we opgelucht dat we onze meiden weer even bij ons hebben.

Ellen en Sandra zijn in uitvaartcentrum Van Haren, Koningsweg 20, 3762 EC Soest. Je kunt daar afscheid van hen nemen op 26 januari van 20:00 tot 21:00 uur.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op 27 januari om 15:15 uur in Aula 1 van crematorium Daelwijck, Floridadreef 7, 3565 AM Utrecht. We vragen je om 15:00 uur aanwezig te zijn.

Het mag nog niet zo zijn

Teleurgesteld en verdrietig ontvingen we vannacht het bericht dat Ellen en Sandra niet zijn meegekomen op de geplande vlucht, die vandaag zou aankomen. Het is nog onzeker wanneer onze meiden wel naar Nederland komen. Verslagen wachten wij af.

Het afscheid komt dichterbij

Afgelopen nacht zijn Ellen en Sandra van San Luiz naar hun geliefde Buenos Aires overgebracht. Van daar uit zullen ze naar Nederland worden gevlogen. We hopen hen dit weekend weer bij ons te hebben.

Ellu en San komen niet meer thuis…

Tot ons onuitsprekelijke verdriet zijn onze lieve meiden door een noodlottig ongeval omgekomen tijdens hun fietstocht door Argentinië. Het doet ons goed te merken dat zo veel mensen van Ellen en Sandra hielden.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer Ellen en Sandra in Nederland zullen aankomen en dus ook niet wanneer de uitvaart zal zijn. Als daarover meer bekend is, zullen we dat via deze site laten weten.

We danken jullie voor alle lieve woorden.

Namens beide families,

Barbara Baarslag

update 18-01-2012: Afgelopen nacht zijn Ellen en Sandra overgebracht van San Luiz naar hun geliefde Buenos Aires. We hopen hen dit weekend weer in Nederland te hebben.