Klik hier om in het gastenboek te schrijven
(267)
(252) Antoinette Rutten
Wed, 25 January 2012 17:38:26 +0000
email

Beste familie en vrienden van Sandra en Ellen,

Ik ben een oud-collega van Sandra bij Stichting Pandora; Ellen kende ik ook, ze kwam regelmatig Sandra ophalen na het werk.
Sandra was een heel fijne collega, ik herinner me haar als bijna altijd opgewekt en vrolijk, no-nonsense en heel hartelijk.
Ellen idem-dito.
Lief en leed deel je met elkaar als je elkaar iedere dag ziet. Ik hoor Sandra's lach nog naklinken in mijn oren.
Wat keken ze iedere keer uit naar weer een volgende onderneming. De laatste keer dat Sandra voor een fietstocht afscheid nam bij Pandora kreeg ik de pastelgroene Volkswagen Kever die steeds op haar bureau had gestaan.
Die staat hier nu naast me op mijn tafel.
Sandra en Ellen zijn sinds het afschuwelijke bericht nauwelijks uit mijn gedachten geweest.
Maar ook hun familie en vrienden, die zolang hebben moeten wachten tot ze weer terug kwamen in Nederland, wat nu dan gelukkig gebeurd is.
Ik wens jullie heel heel veel sterkte toe.

(251) François Dijk
Wed, 25 January 2012 16:30:49 +0000
email

Lieve familie en vrienden,
Graag wil ik jullie alle kracht toewensen die jullie nodig hebben om het verlies van twee stoere meiden een plekje te geven. Wat is het een tragische gebeurtenis voor de meiden zelf en voor een ieder die hun lief hadden. Ik wens jullie veel kracht en steun. François Dijk

(250) GerardMartin van der Meij
Wed, 25 January 2012 15:00:00 +0000
email

Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte aankomende vrijdag. In gedachten leven zij beiden voort bij eenieder die ze gekend hebben.

(249) Paul Anzion
Wed, 25 January 2012 14:48:59 +0000
email

Beste familie en vrienden van Sandra en Ellen,

Ik ben een oud-collega van Sandra (Stichting Pandora). Vorig jaar hadden Sandra en ik elkaar weer gevonden via Linkedin: zij als webontwerper en ik als webschrijver. We zouden misschien iets voor elkaar kunnen betekenen... Dat heeft niet mogen zijn.
De afgelopen twee weken gaan mijn gedachten geregeld naar die bijna altijd vrolijke meid en het tragische ongeluk dat haar en Ellen moest treffen.
Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte de komende tijd.

(248) Marg
Wed, 25 January 2012 14:18:57 +0000
email

Beste familie en vrienden van Sandra en Ellen,
wat een opluchting voor jullie allen dat jullie dierbare 'meiden' - na 2 1/2 week wachten - eindelijk terug in Nederland zijn.
Ik ken hen niet, maar heb vanaf 8 januari met jullie meegeleefd. Heel veel sterkte voor de komende dagen, maanden, jaren om dit grote verlies te dragen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 9=