Klik hier om in het gastenboek te schrijven
(267)
(247) Debbie
Tue, 24 January 2012 18:18:01 +0000
email

Familie en vrienden van Ellen en Sandra,

Wat erg dat er nog steeds geen duidelijkheid is wanneer jullie meiden eindelijk naar Nederland komen. Ik vind het echt onmenselijk en ondragelijk wat jullie allemaal moeten doorstaan, leef echt intens mee. Ik hoop dan ook dat er spoedig een einde komt aan deze vreselijke onzekerheid en jullie snel kunnen beginnen met het samen afscheid nemen van jullie lieve meiden en het verwerken van dit enorme verlies! Aan alle reacties te zien leeft iedereen mee, ik hoop dat dit enigszins een beetje troost biedt, meer kunnen we helaas niet doen. Heel veel sterkte gewenst!

(246) Marinde
Tue, 24 January 2012 17:32:37 +0000
email

Familie en vriend(inn)en van Ellen en Sandra,

Wat vreselijk erg dat jullie nog niet weten wanneer jullie meiden in Nederland zullen aankomen.
Denk aan jullie en kan jullie alleen maar sterkte wensen met wat er is.....

(245) Mathieu
Mon, 23 January 2012 19:18:55 +0000
email

Lieve familie van Ellen en Sandra,

In mijn studententijd kwam ik regelmatig op de EnnyVredelaan waar ook Ellen en Sandra woonden. Lieve pittige meiden, die van het leven hielden en het leven ook van hen. Ondanks dat ik ze al jaren niet meer gezien heb, zijn zij van die mensen wiens persoonlijkheid en naam je nooit vergeet, omdat ze bijzonder zijn. Schokkend was het nieuws dat ze omgekomen zijn bij een ongeluk en bovendien nog steeds niet uit Zuid-Amerika naar Nederland zijn overgebracht! Sterkte met het verlies van jullie meiden!

Mathieu Wakim


(244) Nellie
Mon, 23 January 2012 16:01:52 +0000
email

Een met zijn tweeën
Al die jaren ervaren
Een met zijn tweeën
Het verwoestende gebeuren aanstaren
Een met zijn tweeën
Dat is wat zij waren
Een met zijn tweeën
Die troostende herinnering bewaren

Beste familie en vrienden,
Ook ik ken Sandra en Ellen alleen van de blog-website. Maar ben helemaal van slag door deze dramatische gebeurtenis voor hen en voor jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte……


(243) Janneke
Mon, 23 January 2012 12:20:41 +0000
email

Beste familie en vrienden van Sandra en Ellen. Sandra heb ik maar een keer ontmoet, Ellen is mijn coach/collega geweest bij Pfizer en na ons beider vertrek hebben wij elkaar regelmatig gesproken. Ze was een motiverende en inspirerende vrouw die in staat was om alles van een positieve kant te benaderen en je daardoor in staat stelde om het uiterste uit jezelf te halen. Ik wens jullie veel sterkte.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 6=