Klik hier om in het gastenboek te schrijven
(267)
(262) john
Sun, 29 January 2012 09:38:39 +0000
email

Wanneer een afscheid onvermijdelijk is, dan kan het niet mooier dan de wijze waarop we dat voor en met onze Ellu&San hebben gedaan.
Indrukwekkend, warm, eerlijk. Dat past precies bij hen.
We zijn als naaste vrienden door de families heel ruimhartig betrokken. We voelden ons meer dan welkom om een eigen plekje in te kunnen nemen.
Misschien hebben ze vanaf hun wolkje kunnen genieten van alle het goede dat hun overlijden teweeg heeft gebracht.
Nu is het dan toch zover dat we hen hebben moeten laten gaan. Maar Ellen & Sandra loslaten...? Ik niet. Dat zou zonde zijn. Ze blijven op één of andere manier onderdeel van mijn leven, al was het maar omdat de kleur oranje nooit meer iets anders kan betekenen dan mijn schattebouten.
john

(261) Wendelien Voogd
Sat, 28 January 2012 08:27:31 +0000
url  email

Lieve familie van Sandra en Ellen,

Wat een prachtig en indrukwekkend afscheid gisteren. Wat verschrikkelijk en hartverwarmend tegelijkertijd. Ik zag zoveel liefde, zoveel tranen, zoveel verdriet, zoveel trots. Ik was zo blij dat ons zusje Jitske zo mooi door Karin Buijs gememoreerd werd. Door Jitske heb ik Sandra en Ellen leren kennen en altijd als Sandra en Ellen op een feestje van Jitske kwamen, dan ging de zon schijnen. Ze waren altijd zo vrolijk, lachend, serieus, betrokken, geinteresseerd. Ik weet hoeveel pijn Sandra en Ellen hebben gehad bij de ziekte en overlijden van Jitske en ben ze dankbaar voor alle steun die ze haar, ons en mijn ouders hebben gegegeven. Ook voor alle steun die ze hadden willen geven, maar niet konden. Ik denk dat ze bij elkaar zijn. Voor mij voelt dat als een beetje troost. Ik wens jullie heel veel sterkte bij jullie gemis en verdriet. Liefs, Pien Voogd

(260) Dieuw
Fri, 27 January 2012 18:59:27 +0000
email

Lieve Ellen en Sandra,

Wat baal ik dat ik er vandaag niet bij heb kunnen zijn...
Zelf ziek, en niet afscheid van jullie heb kunnen nemen.
Een groot verdriet. Ik heb Ellen als een daadkrachtig, inspirerende en vooral sociale vrouw leren kennen. Ik heb denk ik nog nooit zo fijn met iemand samen kunnen werken en zo veel van iemand kunnen leren. En dat " kunnen leren" is niet alleen zakelijk, maar ook de manier waarop je in het leven kunt staan. En dat stond Ellen, samen met Sandra! Ellen had mij gevraagd een " beoordeling van onze samenwerking" op haar site zetten. En wat ik daar in heb geschreven meen ik nog steeds: in je leven kom je een aantal mensen tegen die je iets bijbrengen en die je niet meer zal vergeten: lieve Ellen, voor mij ben je zo'n persoon. Ik zal je missen en ben ontzettend dankbaar dat ik jou en een deel van jou leven heb mogen kennen. Waar je nu met Sandra ook mag zijn, ik hoop dat jullie het goed hebben samen.

Een hele dikke kus dieuw

(259) Paul Sleebe
Fri, 27 January 2012 15:12:19 +0000
email

Beste familie en vrienden van Ellen en Sandra.
Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe.Dit ongeluk heeft me diep geraakt.Ik heb twee keer door Argentinie gefietst,en heb op dezelfde plekken rondgereden als Ellen en Sandra. Waar zij vanaf San Luis rechtdoor gingen naar Mendoza,sloeg ik rechtsaf.De foto's die zij maakten zijn voor mij zo herkenbaar.Ik werd ook geinterviewd voor televisie,kwam ook overal aardige en nieuwsgierige mensen tegen,en capibara's en prachtig roze lepelaars,lag ook iedere avond voor 8en in bed.
De weg waar het gebeurd is is typisch een Argentijnse verkeersweg : smal,met slecht onderhouden vluchtstroken.Als het erg druk of gevaarlijk werd ging ik vaak aan de verkeerde kant fietsen zodat ik in ieder geval het verkeer kon zien aankomen.Het Argentijnse verkeer is helemaal niet agressief hoor,de wegen zijn vaak smal.En deze weg ziet er erg rustig uit,zeker zo vroeg in de ochtend.
Ellen en Sandra hebben een fantastisch mooie laatste reis gemaakt, dat kan ik uit ervaring vertellen. Het is zo verschrikkelijk verdrietig hoe dat is geëindigd,zo verdrietig hoe Ellen en Sandra uit dit prachtige leven zijn gehaald. Nogmaals,heel erg veel sterkte.
Paul

(258) Jos
Thu, 26 January 2012 17:25:19 +0000
email

Tja.. tuurlijk zijn er geen woorden voor.
Familie, vrienden en bekenden. Allen sterkte met dit grote verlies.
Ik ken Ellen al sinds haar werkzame leven bij Parke Davis, dat zou op 1 maart precies 20 jaar zijn. Ook toen Sandra en Ellen gingen trouwen heb ik een stukje kunnen meemaken.
Ik mis nu al de no-nonsonse, af en toe een hapje eten met Ellen, Sandra die ons altijd veel fun wenstte en natuurlijk ook de zakelijke samenwerking die ik de laatste tijd met Ellen had.... Woorden schieten tekort. een groot verlies ! Nogmaals allen sterkte, ook namens Karin.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 9=