Klik hier om in het gastenboek te schrijven
(267)
(192) Judith en Rick
Tue, 10 January 2012 18:48:49 +0000
url  email

Beste familie en vrienden,

Wat een afschuwelijk nieuws. Wij willen een ieder die Sanda en Ellen gekend heeft heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies. We zijn heel erg geschrokken van het nieuws, des te meer omdat wij in de voorbereiding zitten van een 6 maandse fietsreis in Centraal-Azie. Ook wij zijn ons bewust van de risico's, maar we gaan ons hart volgen. En dat is wat deze twee dames ook hebben gedaan.

Judith en Rick

(191) Saskia
Tue, 10 January 2012 18:41:33 +0000
email

Wat een afschuwelijk nieuws. Wat kun je nu nog zeggen...
Familie en vrienden, heel veel sterkte gewenst! Saskia

(190) Angelique
Tue, 10 January 2012 18:36:26 +0000
url  email

Beste familie, ik hoorde op de radio het bericht van de aanrijding. Daar ben ik van geschrokken. Heb respect voor "duurfietsers" en heb zelf samen met vriendin ook aardig wat fietskilometers in de benen op trouwens ook een Santos. Ik vind het erg triest. Het is waarschijnlijk niet onder woorden te brengen wat dit qua gevoel teweegbrengt bij jullie als nabestaanden. Helaas kan ik niet meer dan mijn medeleven betuigen en jullie heel veel sterkte wensen met het vinden van een goede plek van dit verdriet, Angelique Haarlem

(189) Leo van Putten
Tue, 10 January 2012 18:20:40 +0000
email

Beste familie,

We werden getroffen door het onvoorstelbaar trieste nieuws van het dodelijke ongeluk van Ellen en haar vrouw. Ellen begon zo'n twintig jaar geleden haar onderwijscarriere bij ons op school, de toenamlige "De Bundel" in Nieuwegein. Een spontane en warme collega. Later heb ik nog diverse malen contact met Ellen gehad en heeft ze, namens het COC, bij ons op school voorlichting geven. We wensen u alle sterkte toe met dit verlies.

Leo van Putten

(188) Jan
Tue, 10 January 2012 17:50:59 +0000
email

Beste familie, vanochtend las ik van het vreselijke ongeluk in de krant. Jaren geleden is Ellen nog bij ons op de lunch geweest en heeft ze verteld over haar reizen en de aanstaande reis naar (als ik het me goed herinner) India.
Ik herinner ellen me als een spontane, enthousiaste vrouw met wie ik veel tijdens de studie ben opgetrokken. Ik heb altijd veel plezier met haar gehad en ze versloeg me altijd moeiteloos met schaken.

Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies en ik hoop dat de herinneringen aan hen het leed mogen verzachten.

Jan, een studiegenoot van Ellen


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 5=