Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Hier ga ik wonen

Toen Ellen en ik in Buenos Aires waren, hebben we niet in een hostel of een hotel gezeten, maar in een appartement. Bij aankomst in Buenos Aires zaten we in een appartement in San Telmo. 6 maanden later zaten we, de laatste week van onze reis, in een mooi apartement in Palermo Viejo.

Omdat ik deze wijken ken, heb ik ook deze keer gekozen voor een appartement in San Telmo en één in Palermo Viejo. De eerste maand zit ik in een appartement in San Telmo dat er op het eerste oog oudbollig uitziet. Mijn oog viel erop omdat het hele appartement in Art Deco stijl is ingericht. Dat vind ik wel apart en omdat Art Deco favoriet is, denk ik dat ik me er ook wel thuis zal voelen. Zeker voor een maand.

In eerste instantie zou ik pas in Buenos Aires verder kijken voor de resterende maanden maar mijn oog viel op een prachtig appartement in Palermo Viejo. Vooral ook dat er een zwembad, een fitness ruimte en een wasruimte is, trok me aan. Tegen gereduceerd tarief zit ik daar de laatste 6 maanden. Een beetje schuiven met wat meubels en wat eigen dingen aan de muur en dan zit, slaap, was, zwem en fitness ik daar helemaal goed!

Comments are closed.