Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Hondjes

Voor 1 hondje thuis krijgen we vele, vele honden terug. Ik kan me niet herinneren dat er zoveel honden zijn in Argentinië. Er waren er al veel, dat weet ik nog, omdat toen opviel hoe goed deze honden er uitzien. Hoe goed verzorgd ze zijn.

Als je afgaat op de schijnbare maar ook letterlijke vermenigvuldiging van de hondjes is er blijkbaar geen sterilisatieprogramma. Hoe dat dan moet gaan wanneer we al weer een paar jaar verder zijn …..

Ondertussen lijkt het goed te gaan. De honden zijn over het algemeen genomen heel vriendelijk (er ligt er nu één gezellig bij ons achter onze stoelen). Maar heel af en toe springt er één op hard blaffend, met de hondenwens om ons eens lekker achter na te zitten. Maar inmiddels zijn we zelfverzekerde hondeneigenaren en met stemverheffing zetten we ze op hun plaats. Soms lijken ze daarover verbaasd te kijken.

De meeste honden zien er ook heel erg goed uit. En ze hebben ook hun vaste plekken. Het zijn straathonden die deels tot huisdier zijn gemaakt. Een kartonnen doos en wat brokjes liggen in de buurt. Regelmatig zien we dat ze even fijn achter hun oren worden gekriebeld. Echt, de honden hebben het in Argentinië zo slecht nog niet. Kijk maar:

Hond op stoel - San Pedro Argentina

Hond op stoel

One Response to “Hondjes”