Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Na regen komt zonneschijn?

Vandaag zouden we op de fiets stappen om in 3 dagen naar Bariloche te fietsen over de mooie route Los Siete Lagos. Een route met mooie uitzichten over meren en in een bosrijke omgeving. Ook een route met 60 kilometer onverhard. Helaas werden we wakker met het geluid van dikke regendruppels. De donkere wolken en de kou leken voor de rest van de dag niet veel goeds te voorspellen. Toch leek fietsen nog een mogelijkheid want het was ook ineens weer droog. Maar toen we na onze koffie wilden beginnen aan de eerste dag op de Los Siete Lagos route begon het weer te regenen.

Nadat we in de krant de voorspelling voor vandaag en morgen hadden gelezen (regen), zetten we onze opties op een rij: beginnen met fietsen terwijl het regent, wachten totdat het droog is en dan beginnen met fietsen, de regen in San Martín uitzitten, de bus nemen naar Bariloche of een auto huren om vanaf morgen met onze autotrip naar het zuiden van Argentinië te beginnen.

Het is het laatste geworden. Niét naar Bariloche fietsen over één van de mooiste wegen in Argentinië is geen optie maar met nauwelijks uitzichten en met regen op een weg die ook nog eens deels onverhard is, is nou ook niet ons idee van genieten. Dus stellen we het alleen een paar weken uit. Met mooier weer, hopen we.

Het is wel gek, want ineens zijn we voorlopig even uitgefietst. Ineens sluiten we hier een periode af in plaats van over 3 dagen in Bariloche. Ook hebben we ineens nog een volle extra dag in San Martín. Die gebruik ik dan maar mooi voor het maken van een nieuwe diashow op onze blog en om jullie te laten weten dat er nieuwe foto´s zijn. Foto´s van het fietsen van Mendoza naar Bari….eh, San Martín de Los Andes.

Comments are closed.