Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Oost west; Thuis best

Op mijn tweede dag in Buenos Aires ben ik vooral op verkenning geweest. Via Internet heb ik de dichtsbijzijnde grote supermarkt kunnen vinden en daar ben ik lopend naar toe gegaan. Onderweg ben ik allerlei handige winkels tegengekomen die ik mogelijkerwijs wel een keer aan zal doen (kantoorboekhandel, computerwinkel, kleinere supermarkt dichterbij, een grotere fitness, boekenwinkels). Een bank met ATM vinden, is ook geen probleem want er zaten er een stuk of 5 zo wat naast elkaar.

In de supermarkt ben ik ook aan het verkennen geslagen. Mijn belangrijkste doel op dit moment is, goed broodbeleg vinden. Dat is best nog een opgave want zo’n uitgebreide keuze als in Nederland is hier niet. Het assortiment waaruit ik kan kiezen, is voor een groot deel niet mijn smaak. Wat overblijft, lijkt ook nog eens vooral eten te zijn dat, als ik het dagelijks zou eten, me vet zal maken. De zoektocht naar gezond en lekker eten gaat dus voort!

Vanmiddag heb ik ook mijn appartement verder ingericht: ik heb wat meubilair verplaatst. Mijn spullen liggen verspreid door het appartement en ik heb mijn fotolijst opgehangen en gevuld met …….. tja, foto’s! Het is nu meer MIJN appartement. Zo een wijntje erbij en wat te eten. Wat een huiselijkheid!

Comments are closed.