Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Zomer in Argentinië

Gisteren zijn we dan eindelijk begonnen aan de Los Siete Lagos route, met de fiets wel te verstaan. Ook al was het pittig fietsen, met veel stijgen en ook nog 30 lange kilometers onverhard, we voelen ons wel heel erg op vakantie. Vooral toen we ons tentje op hadden gezet aan de rand van het meer en we zelf met een zonnetje ons eigen prutje aan het koken waren.

Ook vandaag is het weer vakantie. Na nog 16 kilometer over dezelfde pittige onverharde weg met hele steile heuvels, werkverkeer en gewoon verkeer rustten we bij de splitsing waar je links de Lagos route kan vervolgen en rechts naar Chili gaat. Al zittend op een boomstammetje kregen we het over Villa Angostura dat maar 10 kilometer links van de splitsing afligt. Dat het zo heerlijk zou zijn om daar ff een kop koffie te drinken. Toen was de kaart er zo bijgepakt, maakten we een snelle rekensom of we het met deze detour zouden gaan redden om de 19e in Bariloche te zijn én besloten, toen bleek dat dat makkelijk kon, om links af te slaan.

Ineens staan we met ons tentje op een goede camping met warme douches, picknicktafel, bbq en vaatwasplek en is Villa Angostura een dorp met alles er-op en er-aan. De lunch met liter fles Heineken hebben we achter onze kiezen en zo gaan we lekker bij ons tentje zitten. Met boek en lekkers, om vervolgens morgen op weg naar Chili te gaan. We hebben vakantie!

Comments are closed.