Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Gearriveerd in Sydney

We zijn er! In Sydney, yeah…………..

Makkelijk was het niet. Zelfs niet met gps. Of moet ik zeggen vanwege de gps. Over de laatste 2 kilometer – van the Opera House – naar ons hotel hebben we dik een uur gedaan. Via eenrichtingsverkeerstraten, looppaden in parken, een soort van tuin op een appartementencomplex (!) en uiteindelijk de trap naar beneden kwamen we in de buurt, al waar we nog een half uur hebben rondgezworven omdat de route bleek te gaan over 1 van de oudste stenen trappen in Sydney, steile trap met 133 treden. Hebben we maar niet gedaan 🙂

We vertrokken vanochtend om half 8 en kwamen 45 kilometer later om half 1 aan. Uiteindelijk bereikten we het hotel en waren verrast en blij met de leuke straat waarin het hotel staat. Het hotel is niet hip maar Potts Point wel. Hardstikke leuk: leuke cafeetjes, trendy restaurants, chique winkels en de Woollies praktisch tegenover ons. Wat een mazzel hebben we. We gaan dan ook 4 dagen lang genieten!

p.s. Voordat ik de gps de schuld geef: toen ik de route plande, dacht ik dat het leuk zo zijn om door het park te gaan en kleine paadjes te nemen. Dus eigenlijk was deze zoektocht geheel mijn eigen schuld.

One Response to “Gearriveerd in Sydney”

 • Marijanne says:

  Hoi lieverds,

  In Sydney aangekomen. Snel gedaan dus, hoewel zo te lezen vielen de laatste loodjes zwaar….
  Ga maar lekker van jullie korte break genieten en daarna waarnaartoe?

  Veel plezier.

  Love en kus van je zus,
  Marijanne