Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Morgen vertrekken we uit Melbourne

En dan begrijp je dus dat onze fiets zonder problemen gearriveerd is in Australië. Wij trouwens ook. Bij ons ging het niet geheel zonder problemen omdat Ellu met moeite een heftige migraine-aanval heeft kunnen onderdrukken en met enigszins draaglijke migraine de reis heeft moeten volbrengen.

Gelukkig is ze goed hersteld en genieten we al volop van zijn in Australië. Zelfs van de niet heel bijzondere zaken worden we intens gelukkig. Zoals fietsen van het caravan park naar Brunswick Street in het centrum van Melbourne. Een ritje van 20 kilometer waarvan stukken feitelijk lelijk zijn maar het ons he-le-maal niets uitmaakt hoe het er uitziet. Dat we hier zijn en dat we dit doen, dat is wat telt.

Hoewel het zondag is, hebben we vandaag gelukkig alle boodschappen kunnen doen zodat we morgen kunnen vertrekken. Zo ben ik nu ook in het bezit van een fietshelm. Een veilig idee en een besparing van 150 dollar voor de bon die je helmloos fietsend kan krijgen. Alleen de kaarten hebben we nog niet maar inmiddels weten we dat we morgen een RACV (de ANWB van Victoria) tegen zullen komen. Daar hopen we ze dan te vinden zodat we niet alleen afhankelijk zijn van onze GPS.

Vannacht genieten we nog even van onze cabin want kamperen konden we niet op dit Caravan park. Morgen slapen we in onze tent. Heerlijk, wat een vrijheid.

2 Responses to “Morgen vertrekken we uit Melbourne”

 • marijanne says:

  Hoi lieve San,lieve Ellen,

  Fijn om wat van julie te vernemen en ook dat alles gelukkig, op vervelende migraine na dus (balen), goed is gegaan.
  Geniet van alles en vooral de vrijheid……

  Love en kus,
  Marijanne

 • Suzan says:

  Hallo lieve dames,

  Listo wil jullie graag laten weten dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft. Wat is nou fijner dan de hele dag bij je vriend zijn? Het gaat echt heel goed. Listo is veel aanhankelijker dan normaal dus nu kunnen we lekker met Max en Listo knuffelen!

  Veel fietsplezier,
  Suzan