Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Lekker weer thuis

Woensdag was het dan zover. Om 12 uur was de overdracht; om ongeveer half 1 stonden we met z’n tweeën in onze eigen huiskamer. Om het huis weer van onszelf te maken, zijn we die middag druk geweest met schoonmaken en opruimen. Mijn bureau was – nadat we na veel zoeken de schroeven toch nog vonden – snel in elkaar gezet, en ingericht. Om 6 uur zaten we met een bord eten op de bank te genieten van een huiskamer die binnen een mum van tijd weer de onze was geworden. Alsof we niet weg zijn geweest!

Vanaf het moment dat we terug zijn, zijn we druk in de weer met het uitpakken van onze spullen en het (her)inrichten van ons huis. Parafernalia staat weer op de plek waar het eerder stond, mokken zijn terug gezet op hun plek en de badkamer vult zich weer met onze zeepjes, tandpasta en shampoos. We beginnen door het hele huis heen op orde te raken.

Met Listo, die we gisteravond hebben opgehaald, er weer bij is het plaatje helemaal compleet. Zijn mandje staat onder de trap met zijn bak met speeltjes ernaast. Zijn mat ligt voor de bank en zijn etensbak staat in voor de keukenbak. Huisje, boompje, beestje! Oost West Thuis Best! Home Sweet Home! Jippie, we zijn weer thuis………

One Response to “Lekker weer thuis”

  • david says:

    Welkom thuis! Kom even lekker bij van alle dingen die jullie zijn overkomen….