Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Nieuwe blog met nieuwe mogelijkheden

Spannend hoor: bloggen op onze nieuwe blog. Nou ja, nieuw is ie natuurlijk niet helemaal omdat de oude berichten die op www.mienmasjien.blogspot.com staan (de blog blijft voorlopig online) ook op deze blog te lezen zijn.

Nieuw zijn wel een aantal andere dingen.

De titel van de blog is nieuw. De ontdekking van ……… geeft wat meer mogelijkheden dan onze oude titel De ontdekking van Amerika. Met deze titel kan deze blog over alles gaan. Het hele leven is immers één grote ontdekking.

Ook de layout is nieuw. En of ie zo blijft, is ook maar de vraag. Ik ben wat aan het experimenteren. Houden we het oranje erin of kiezen we toch wat anders? Komt er weer een foto van de (nieuwe) fiets op of gaan we voor dramatisch landschap? We zullen het zien!

Ook wat betreft functionaliteit zal ik nog van alles aanpassen. Met WordPress komen allerlei plugins waardoor je blog extra mogelijkheden kan krijgen zoals bijvoorbeeld een plugin waarmee het mogelijk wordt om de meest recente foto’s van Flickr te zien. Dat is waar we onze foto’s online hebben staan.

Grote winst is de mogelijkheid om een blog & een site op één plek te hebben. Nu kunnen we alles wat met De ontdekking van … te maken heeft onderbrengen op één website. En ik weet niet of je het al gezien hebt? We hebben ook nog eens ondergebracht op een eigen webadres:

www.deontdekkingvan.nl

Ik ga weer verder met experimenteren…….

Comments are closed.