Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Thuis

Meer dan een week zijn we thuis. Een week die voorbij is gevlogen nadat ook onze dag van aankomst voorbij is gevlogen. Het weerzien op Schiphol, bij mijn moeder thuis en in ons huis was heerlijk. De mama’s zien het hoogtepunt daarvan. Na een reis waarbij we 2 nachten nauwelijks hebben geslapen, waren we door alle emotie zo hyper als wat!

Nu na één week zijn we nog steeds blij om thuis te zijn. Vooral dat we weer vrienden en familie (gaan) zien, is steeds een klein feestje. Ook van ons geweldige huis genieten we intens. Onze bank, ons bed en ons bad. Het trio waar we altijd enorm naar uit kijken al reizende.

Minder is de regeldrukte. Zonder telefoon en zonder eigen internetaansluiting zijn de dingen moeilijk voor elkaar te krijgen. Terwijl er zoveel te regelen valt…….

Wel leuk is de spannende spanning over weer werk vinden. Maar de kans is groot dat we (Ellu) binnenkort weer een baan hebben. Allebei hebben we zin om onze hersenen weer stevig te gaan gebruiken. Een baan hebben, is dus geen noodzakelijke kwaad maar één van die dingen die past in het positieve rijtje van thuis-zijn. Thuis vs Reizen (op dit moment) = 3-1

Comments are closed.