Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Happy in Beechworth

Gisteren tegen het einde van de middag zijn we in Beechworth aangekomen. Het was een lange dag met nog behoorlijk wat klimmen aan het einde. Moe waren we en geslapen hebben we! Op een heerlijke rustige camping op een aangename mooie plek op loopafstand van de hoofdstraat van Beechworth.

Het is een heerlijk plaatsje. Niet te klein om snel saaiïg te worden; niet te groot om de knusheid te verliezen. We hebben het op deze rustdag naar onze zin. Over een paar minuten komt onze pubmaaltijd er aan en die nuttigen we voor het hotel op de stoep onder de afkapping. Het is heerlijk weer maar wij zitten in de schaduw. Af en toe komt er een lekker windje langs.

De beroemde Beechworth bakkerij hebben we reeds een bezoekje gebracht en hier langer dan één dag blijven, zou heel slecht zijn voor de gezondheid. Naast de bakkerij kun je hier lekker eten en lekkere wijn drinken. Morgen gaan we dus weer snel door. Naar het volgende leuke plaatsje en daarna naar weer een leuke plek. Gelukkig gaan we de bergen in; we moeten er in ieder geval moeite voor doen!

One Response to “Happy in Beechworth”

  • Irene says:

    Er liggen mooie herinneringen van ons in en om de Beechworth Bakery! Wel lang geleden…
    Enjoy, liefs, i