Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Klaar, op weg naar stilte

Het is dinsdag 15 augustus 12:36 pm in Vancouver, BC. Zodra ik vanochtend wakker werd, ben ik naar de computer gesneld. We hoopten namelijk op twee berichtjes: één van Jits, mijn beste vriendin, over haar plannen om wel/niet ons op te komen zoeken en één van een bureau in Buenos Aires over een mogelijk appartementje dat we daar voor een dikke twee weken willen huren.

Van beiden stond er een meeltje te wachten. Van beiden met goed nieuws. Jits heeft besloten om ons in Buenos Aires te vergezellen naar Spaanse les, rokerige cafeetjes met tango, naar restaurantjes met rode wijn en meer van dat soort zwoele Zuid-Amerikaanse aangelegenheden (nu alleen het ticket nog!). Ook van Gaston van het bureau kregen we goed nieuws: het appartement is van ons voor de geplande periode. Buenos Aires is geregeld!

Klaar zijn we ook voor onze laatste dagen in Vancouver. We worden verwend want ook hier zullen we veel tijd doorbrengen met John, een goede vriend. Samen met John gaan we Vancouver en Vancouver Island onveilig maken. En we brengen een aantal nachten in dezelfde Bed & Breakfast door. Knus!

Vandaag gaan we nog even de stad in om goede koffie te drinken. Meer hoeven we niet. Alles is geregeld en alles loopt goed. We zijn klaar voor 10 dagen stilte in het Vipassana meditatie centrum!

Comments are closed.