Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Listo

Al jaren en jaren hebben Ellu en ik het over een hond nemen. Steeds maar weer waren er rationeel hele goede redenen te bedenken om het niet te doen. In Argentinië hebben we echter het besluit genomen om wèl een hond te nemen. Samen met Jacq & Jack hadden we zelfs al een naam voor hem bedacht.

Na een bezoek aan vrienden met een hond hebben we definitief de stap genomen. Op Internet hebben we een aantal legale fokkers benaderd. Eén reageerde er heel snel. We konden dezelfde dag, gisteren, al langs komen om hem te bekijken.

Het was liefde op het eerste gezicht. Hij is al 10 weken en de laatste uit het nest. Het is precies de sukkel die we zoeken, de lieve lobbes met de grote mooie ogen. Een schat, een schat is het. De grootste verrassing was dat we hem meteen mee konden nemen. Tja, hoe konden we hem nou zomaar achterlaten. Dus kwamen we gisteren ineens met een hond thuis. Na jaren van eindeloos debatteren, hebben we ons hart gevolgd. Met rationaliseren zijn we helemaal klaar. In Argentinië zouden ze zeggen: “Listo”. En zo heet ie dus ook!

Comments are closed.