Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Al een beetje aan het voorbereiden

Tot nu toe was ik nog niet heel erg bezig met onze a.s. reis. Dat komt omdat ik voldoende andere leuke dingen heb te doen. De wereld van webdesign is namelijk een hele levendige en vernieuwende wereld. Steeds kom ik wel weer iets tegen dat mijn aandacht vraagt: een nieuwe techniek bijvoorbeeld, of een leuke manier om mooie fonts te gebruiken op je website.

Vandaag ineens was daar dan toch die reiskriebel. Dus met de Lonely Planet bij de hand heb ik eens wat rondgesurft. Bijvoorbeeld om te kijken welke hotels bij het vliegveld zijn, zodat we daar de eerste nacht kunnen verblijven. Of op zoek naar informatie over de nieuwe Sky Train die het vliegveld met Bangkok moet gaan verbinden. Ook heb ik de kaart er maar weer eens bijgepakt met de vraag: “Gaan we toch eerst naar het noorden of doen we wat anders?”

Zo gaat het langzaam maar zeker leven en duik ik steeds meer in de voorbereiding. Ik heb nu al pret om de voorpret. Om, als we dan eenmaal aan het reizen zijn, ook veel van die voorbereidingen weer los te laten. En dat is wat er zo heerlijk aan is: reizen geeft ons alle, maar dan ook alle ruimte. Heerlijk!

Comments are closed.