Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Marijanne & Arch weer naar huis

Ze gaan nu ongeveer landen in Frankfurt. Om daar vervolgens op de lange vlucht naar Madras te hoppen. Vanochtend zijn ze door Hans weggebracht naar Schiphol. Van het hele slechte weer hebben ze nog een staartje meegekregen. Hopelijk geen onweer terwijl ze IN het vliegtuig zaten.

Voor het eerst was ik er niet bij op Schiphol. Dat voelde wel vreemd. Ik breng Marijanne eigenlijk altijd weg. Ellen en ik hebben dit keer gisteravond al afscheid genomen. Met de hele familie dus met Bobs en met Listo. Lekker veel gelachen nog.

IMG_1337

Door dat mama nu in Groenhoven woont en niet meer thuis was het voor Marijanne deze keer een ander soort bezoek. Het grootste verschil dat ze bij Hans & Marianne logeerde en niet mama als thuisbasis had. Een ander groot verschil was dat ze samen met Arch in Nederland was. Nou ja, niet alleen in Nederland. Ze heeft met haar dochter New York en (met mij erbij) Barcelona bezocht.

Het waren 3 heerlijke weken. Ik geniet er altijd van als Marijanne voor even heel dichtbij is. De wetenschap dat ik zo maar naar haar toe kan gaan, vind ik altijd een hele fijne. Dus zien we elkaar in zo’n periode heel veel. En spreken we elkaar ook meer aan de telefoon. Lekker, ff een paar minuten ofzo. Alsof je even bij elkaar op de koffie gaat.

Dat moet ik nu voorlopig weer even missen. Dus stappen we weer over op emailen en op zo af en toe Skypen. Met brandende oren van de headset van anderhalf uur beppen aan de telefoon. Ze zijn nu weg maar gelukkig met email en skype ook eigenlijk weer heel dichtbij.

Comments are closed.