Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Het heerlijke avondje

Sinds een dag of 10 zijn Hartger en Irene in het land. We gaan in principe elk ons eigen gang maar delen heerlijke momenten samen op de fiets, bij hopen oude stenen of aan tafel.

Zo zaten we gisteravond, 5 december met een Argentijnse fles wijn en lekkere dingen op de veranda van ons hotel alweer een heerlijke dag te evalueren. Ineens toverde Irene allemaal pakketjes, inclusief gedichten tevoorschijn en bleek ook nog “het heerlijke avondje” in Cambodja gekomen!

400 gram kruidnootjes extra in de fietstassen “zeulen” we graag mee dus geheel tevreden togen we naar het stadje voor een heerlijke Indiase maaltijd……

Sinterklaas in Cambodja

Sinterklaas in Cambodja

2 Responses to “Het heerlijke avondje”

 • Elly says:

  Nou, dat ziet er heel Hollands uit! Lekker knabbelen dan maar…

 • Boeij says:

  Hoi Juf en Oeps,

  Ben een beetje jaloers op het zakje pepernoten. Ik ben namelijk in New Orleans (congres) en daar doen ze niet aan de Sint… geen pepernoot te bekennen, zelfs niet in mn bagage (want geen etenswaren meenemen naar deze ‘vriendelijke’ bestemming). Verbaas me iedere keer weer hoe je, na 9,5 uur in de lucht te hebben gehangen, wordt behandeld als een crimineel wanneer je voet op VS bodem zet. Deze ronde inclusief snuffel-beagle die op heel vriendelijk verzoek (bags down NOW) aan de tassen ging snuffelen… op zoek naar een pepernootje ofzo.

  Goed om te lezen dat jullie je vermaken en nog beter om op de foto’s te zien dat er al heuse wielren-armen zijn ontstaan ;o)!

  Groeten vanuit New Orleans of hoe ze het hier zeggen: Nalins
  Boeij