Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Weer met z’n 2-en

Sinds een uur of 10 vanochtend fietsen Ellu & ik weer met z’n tweeën. Tot aan Skun hebben we met elkaar gefietst maar daarna gingen Hartger & Irene rechtsaf naar Phnom Penh en wij linksaf naar Kampong Cham.

Voordat we afscheid namen, hebben we nog verlaat ontbeten bij een restaurant. Dus aan een stalen gammel tafeltje onder een afdak met  daar maar met eten van onszelf. Baguetjes en ananas die Irene op de markt had gehaald en koe (la vache qui rit) & Jam voor erop. Dat gaat er toch wat beter in dan Khmer soep.

Bij de rotonde bij de borden naar Kampong Cham en naar Phnom Penh hebben we nog even voor de foto geposeerd. Inclusief alle cambodjanen die er graag bij wilden staan. Een leuke foto van ons vieren 🙂 Daarna gingen we ieder stel zijn eigen weg.

Uitgezwaaid en uit het zicht verdwenen, kregen we kippenvel en wat tranen.  Afscheid nemen, is gewoon niet leuk. Na een twintigtal kilometers in rap tempo zaten we weer met z’n 2-en een kokosnoot te drinken. Ook weer fijn om met z’n 2-en te zijn.

Afscheid

Afscheid

Comments are closed.