Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Nieuw fotoalbum en statistieken online

We zijn in de grote stad in een hotel met WiFi die het goed doet. Het is me zo maar gelukt om alle foto’s te uploaden. Daarvoor heeft de computer dan wel nachten aan gestaan. Goed doen, betekent nog niet dat het snel gaat. Nu alle foto’s op Flickr staan, heb ik meteen maar een nieuw album aangemaakt. Album 5. Naar Stung Treng, Cambodja staat online. Gewoon in origineel formaat! Je kunt het album ook op de blog bekijken. Kies onder Azië voor Albums en je ziet ‘m in de lijst staan.

Voor mensen die houden van cijfertjes en die graag willen weten hoeveel kilometers we waar en wanneer hebben gereden, staat onder Azië, Statistieken een tabelletje met de gegevens.

Niet alleen de statistieken zijn bijgewerkt. Ook alle rondbrieven staan erop. Wel zonder foto’s want dat is een hoop werk. Nu nog de route bijwerken en dan is de website in ieder geval weer up-to-date.

Werken aan de website

Werken aan de website

One Response to “Nieuw fotoalbum en statistieken online”

  • Irene says:

    Wat een mooie foto’s! En gek om onszelf terug te zien. Zo ver weg en het lijkt lang geleden. Hier is weer een dik sneeuwdek gevallen vandaag. Hartger zou om een uur of 6 thuis zijn, en is er nu (21.25) nog niet. En dat terwijl er zulke lekkere boerenkool op hem staat te wachten… Ofwel geniet svp van het lekkere warme weer en het ontbreken van verkeersinfarcten,
    warme wintergroet, Irene