Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

De wasmachine stinkt

Sinds een tijdje stinkt onze wasmachine. Hij staat boven in een klein kamertje (of grote inloopkast; tis maar net hoe je het bekijkt), naast onze slaapkamer dus echt fijn is het niet. Vooral omdat de geur steeds sterker wordt. We hebben er al een paar keer met onze neus boven gehangen. Om de bron van deze geur te lokaliseren. Maar ten eerste is dat niet echt prettig om te doen en ten tweede lijkt het alsof de geur een loopje met ons neemt. Wanneer we de bron gevonden denken te hebben, verdwijnt de geur ineens. Het zal gewenning zijn van onze neuzen aan de geur.

Ondanks dat onduidelijk is waar de geur precies vandaan komt, is in ieder geval duidelijk dat de wasmachine de grote boosdoener is. Dus, dacht ik, dan google ik toch even “wasmachine stinkt” en ja hoor, de zoekopdracht wordt herkend door Google. Ook nog eens met 9450 resultaten. Geweldig!

Vandaag ga ik maar eens schoonmaakazijn kopen om vervolgens de wasmachine leeg te laten draaien op 90 graden. Met dank aan onder andere de forumleden van de Libelle!!!!!

Dat deze zal stinken, valt nog wel te begrijpen

Dat deze zal stinken, valt nog wel te begrijpen

Comments are closed.