Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

TWEETLEE DEE

Ja, ik doe het ook! Sinds eergisteren twitter ik ook allerlei onzin de wereld in. Een website en een blog heb ik al. Die hebben voor mij hun waarde al bewezen.

Ik twitter dus ik .....

Ik twitter dus ik .....

Maar ook Hyves, Facebook, Orkut en LinkedIn. Ik doe het allemaal. Hoewel: mijn Hyve heb ik al weer verwijderd omdat ik de Hyves-gemeenschap iets te kinderachtig vond. Orkut heb ik maar kort naar gekeken omdat deze gemeenschap wordt gebruikt door Arch (nichtje uit India) en Facebook  …….. De enige die ik wel aardig vind, is LinkedIn. En dan vooral omdat het zich meer richt op je professionele netwerk.

Eigenlijk hoeven die social communities voor mij helemaal niet zo want voordat ik het weet, ben ik meer bezig met zogenaamde vrienden en connections te verzamelen dan ……… Tja, wat zou je er eigenlijk anders mee moeten doen. En omdat niet iedereen dezelfde gemeenschap gebruikt, zou je om het goed te onderhouden vooral bezig zijn met het bijwerken en aflopen er van. Veel werk dus.

Toch heeft het ook zijn leuke kanten want door LinkedIn heb ik nu weer contact met 2 oude studiegenoten, op Facebook lees ik een nieuwtje over vrienden van Ellen in New York en ff tussendoor wat foto’s te kijken van familie in Australië is ook zo gedaan.

En nu gooi ik dus zelf wat tweets de ether in en heb ik ongevraagd al 7 followers. En wie dat zijn, weet ik niet. Toch blijf ik twitteren want ik vind het belangrijk dat ik weet waar dit soort dingen over gaan. Puur vanuit professioneel perspectief. En wie weet, ben ik over een tijdje een overtuigd twitteraar geworden. Tweetlee Dee!

Comments are closed.