Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Krijg nou toch de Hyves!

Nieuwsgierig gemaakt door een vriendin ben ik toch ook maar aan het hyven geslagen. Al eerder had iemand mij al eens uitgenodigd maar dat was tijdens onze reis en toen had ik niet zoveel zin om er naar te kijken. Nu echter heb ik de tijd aan mezelf, mijn studie loopt immers niet weg (Listo soms wel!), dus besloot ik om er een paar minuten aan te wijden.

Al snel vond ik uit dat ik mijn Hyve kon verpersoonlijken dus snel paste ik de opmaak aan. En nu is mijn Hyve een kloon van mijn blog. De blog waar ook mijn website op gebaseerd is. Ik ben nu toch wel heeeeeeeeeeeeel erg online en niet erg origineel, zou je kunnen zeggen!

Toch is dat Hyven best geinig omdat een snelle krabbel, zoals de miniberichtjes op de hyve heten, snel gemaakt is en omdat er op je hyvepagina ook aardige gadgets toegevoegd kunnen worden. En omdat je op naam medehyvers kunt zoeken, kom ik wellicht nog eens een oude bekende tegen. Grappig dus en maar zien hoe lang ik het vol hou.

Voor wie nieuwsgierig is geworden: een hyve maak je op www.hyves.nl en mijn hyve is te bewonderen op http://alice24springs.hyves.nl/

Hyve ze!

Comments are closed.