Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Paper roast masala dosa

Oh, wat vind ik het jammer dat ik er geen foto van heb genomen. Mijn paper roast masala dosa zag er zo mooi uit. Het was zeker een foto waard geweest. De dosa was echter niet te weerstaan dus voordat ik het wist, was de dosa al ingedeukt en lag de masala al op mijn bord.

Het is al weer de tweede keer bij Ashoka. Het is één van mijn favoriete restaurants in Madras omdat het indiase eten er zo heerlijk is. Knus is het niet. Je kunt het meer zien als een enorm grote kantine met grote vierkante tafels en ongezellig licht. Maar wie kan het wat schelen; het eten is er supergoed. De eerste keer heb ik er een Madras thali genuttigd. Ook dit was heerlijk en je moet echt uitkijken want voordat je het weet, eet je veel te veel. De rijst en sommige groentes worden namelijk steeds bijgevuld.

Of we nog een derde keer gaan? Ik denk het niet. En het geeft ook niet want zo kan ik ook voor een volgende keer weer uitkijken naar die geweldig mooie, knapperige en verrukkelijk smakende paper roast masala dosa. We zijn net terug maar alleen al bij het idee krijg ik er weer zin in.

Comments are closed.