Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Web Polish naar de KvK

Straks ga ik naar de Kamer van Koophandel om Web Polish, mijn nieuwe bedrijf voor webontwerp, te registreren. Dan ben ik voor de tweede keer in korte tijd zelfstandig ondernemer.

De eerste keer heb ik me geregistreerd als coach voor IT’s Personal coaching. Ik heb een aantal opdrachten uitgevoerd maar het lukte me niet om het echt van de grond te krijgen. Vooral acquisitie was een probleem. Deze keer hoop ik succesvoller te zijn.

Daar heb ik alle vertrouwen in want ook al vind ik coachen erg leuk; webontwerp vind ik nog leuker. En aangezien één van mijn diensten is om mensen te leren om zelf hun website te kunnen onderhouden, is er nog steeds die link met coachen. Sowieso is in mijn ogen de link naar coachen daar. En dan vooral als het gaat om de vaardigheden om naar mensen te luisteren en hun vraag te vertalen naar een resultaat.

Dus, wil je zelf een website voor persoonlijk gebruik. Of wil je zakelijk een website laten ontwikkelen of laten opknappen; schroom niet om contact met me op te nemen. Dan maak ik voor een mooie prijs een mooie website voor je.

Comments are closed.