Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Foto's van mijn eerste schreden in Bonnie

In de fotobalk hierboven kun je steeds het meest recente fotoalbum zien. Zodra er weer een nieuw album is kun je de oude albums bekijken door onder San’s foto’s op één van de links te klikken. Vandaag kun je een aantal foto’s zien die vooral een beeld geven van San Telmo, de wijk waar ik nu woon.

Wikipedia zegt over San Telmo het volgende: “San Telmo, met zijn elegante koloniale architectuur, is de wijk van de antiquiteitenhandelaren en kunstenaars. De eertijdse achterbuurt trok in de jaren zestig talloze kunstenaars en intellectuelen die het gebied weer lieten opleven. Naast de ateliers en antiekwinkels lokt de barrio met zijn uitstekende restaurants en een zondagse vlooienmarkt op het plein Plaza Dorrego. De stadswijk beschikt ook over de oudste en bekendste tangokroegen zoals Michelangelo, La Casa Blanca en La Casa Rosada. Talloze statige oude gebouwen zijn nu gerestaureerd en huisvesten nachtclubs, boetieks en ateliers.”

Ik geniet vooral van de architectuur, de knusse sfeer en van Origen, mijn café op de hoek van Perú & Humberto primo. San Telmo is goed vertoeven!

Comments are closed.