Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Weerzinwekkend

Dat is het in 1 woord: weerzinwekkend. Al die vooral oudere ietwat viezig aandoende mannen die hier of met een Thaise jonge vrouw aan hun arm lopen of alleen over de boulevard paraderen of bier drinken in een bar op zoek naar nachtelijk vertier.

Natuurlijk komt niet iedereen in Pattaya voor de seks maar dat het big business is, straalt er van af. Allebei kunnen we geen enkele loslopende man los zien van seksindustrie. De eerste alleenstaande westerse man die ons aansprak over de fiets begroetten we niet zo open zoals we dat normaal zouden doen.

Onze vooroordelen en walging spelen ons dus flink parten maar het levert ook weer leuke momenten op want omdat we onze ogen uitkijken, spotten we tussen al die mannen ook 6 Indiase homomannen (als ze maar van de jonge jongetjes afblijven!) inclusief het universele homogebaar waarbij iets heel lichtjes tussen duim en wijsvinger wordt vastgehouden met de pink omhoog.

Natuurlijk als het gaat om volwassen mensen dan moet iedereen lekker helemaal weten wat ie zelf doet. Dat weten we heus wel. En wat doen we eigenlijk, 2 lesbische vrouwen, op een plek waar vooral veel geneukt (sorry) wordt?

Tja, de benen droegen ons niet verder en na vandaag weten we ook weer waarom we zoveel van elkaar houden 🙂

Comments are closed.