Categoriën
De sociale ontdekking
Archief

Aangekomen

We zijn er. Nog een beetje moe maar zeker meer dan voldaan. Het is heet en zweterig. We plakken aan onze korte broeken vast maar het deert ons niet want liever dit dan druilerigheid.

De reis is heel goed gegaan. Ondanks dat we dit keer in een ouderwets toestel zaten zonder tv-schermen in de stoel voor je en het leek alsof we minder beenruimte hadden, was het een redelijk makkelijke vlucht met veel slapen.

Niet volledig gebroken, stapten we met frisse moed op onze fiets. Vanaf het vliegveld zou het zo 4 of 7 kilometer moeten zijn. Het werden er uiteindelijk iets meer dan 10 omdat we het op de snelweg toch maar even hadden gevraagd (voor de duidelijkheid aan mensen in een stilstaande auto), toen terug moesten fietsen op de vluchtstrook en via normale wegen (en een omweg bleek  later) uiteindelijk toch, net voor het donker werd, de straat van het hotel inreden.

Na onze eerste Thaise maaltijd met een Thais biertje hebben we heerlijk geslapen en zijn we vandaag de dag rustig begonnen. We zijn weer op reis. Wat een genot!

2 Responses to “Aangekomen”

  • Henk D says:

    Veel succes en plezier op jullie fietstocht; ben een beetje jaloers op zoveel moed voor een ontdekkingstocht in de tropen.

  • Yvonne says:

    All set to go then! Hope to see lots of pictures, read lots and enjoy the sojourn with you! Big, BIG hug and kiss!